Domov Dogodki - Koroška dogaja Komedija Zabava STAND UP VEČER: PERICA JERKOVIĆ Z GOSTI

STAND UP VEČER: PERICA JERKOVIĆ Z GOSTI

STOPNICE so na voljo po predprodajni ceni 12€. Zagotoviš si jo lahko na Olaii in vseh prodajnih mestih OMV ter trafikah 3DVA, gostilni Wolf v Dravogradu ter Slaščičarni&kavarni Ofsajd.
NA DAN dogodka cena karte 15€.
SE VIDIMO!
——————————————
Perica Jerković je eden najizkušenejših stand-up komikov pri nas, letos obeležuje 20. obletnico delovanja. Od leta 2003 je izvedel okrog 3000 nastopov v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, pa tudi v Grčiji in Angliji. Gostoval je na vseh večjih festivalih stand-up komedije v tem delu Evrope. Največjo prepoznavnost je pri nas dosegel s celovečerno stand-up komedijo Rojen v Jugi, svoj drugi solo šov je poimenoval Homo Selfiens: Zgodovina selfi butla. Na televizijo je uvrstil tudi krajši comedy special s starševsko tematiko, Stendap predstavlja: Perica Jerković.
Nastopil je na roastih Vida Valiča in Lada Bizovičarja, kmalu pa se je na žaru znašel tudi sam. Z Urošem Kuzmanom je soustvaril predstavo Profesor Kuzman mlajši ter kasneje nastopil tudi na njegovem roastu. Z Gašperjem Bergantom in Boštjanom Gorencem – Pižamo je smeh izvabljal v šovu Brade, z Robertom Petanom v šovu Zbogom korona, mi gremo na dopust, z Alešem Novakom pa to trenutno počne v komediji Slovenec in pol.
V Dravograd tokrat prihaja v družbi dveh obetavnih mladih komikov, dveh Alenov, ki sta si v zadnjih letih na standup sceni ustvarila dobro ime.
Alen Borišek je mladi očka, med ljubitelji žanra znan po črnem humorju. ” Lepe plati življenja so smešne že same po sebi, zato so temne plati življenja tiste, ki potrebujejo pozornost komikov. Te so namreč pogosto temne le z ene strani, pravo barvo pa pokažejo šele, ko jih pogledamo pobližje”, pravi.
Alen Mastnak navdušuje z oponašanji in šalami na račun svojega domačega okolja. Želel je postati dramski igralec, a ga je življenje pahnilo iz gledališkega odra na oder stand up komedije. Po izjavah njegove matere je isti Jurij Zrnec, njegov približek temu pa je, da statira v seriji Ja, Chef.

Lokacija

Dravograd

Kategorije

Datum

Maj 19 2023
Expired!

Čas

20:00 - 22:00

Vstopnina

12,00€

Več informacij

Preberi več...