Domov Dogodki - Koroška dogaja Komedija STAND UP: Aleš Novak, David Gorinšek in Rok Škrlep
KMKC Kompleks

Organizator

KMKC Kompleks
E-pošta
info@kompleks.it
Spletna stran
http://www.kompleks.it/

STAND UP: Aleš Novak, David Gorinšek in Rok Škrlep

VSTOPNICE:
5€, rezervacije –> https://forms.gle/jtYB8KmGxbLzkYfJ6
7€ na dan dogodka
ALEŠ NOVAK:
Po izobrazbi sem diplomirani kemijski inženir, delal sem na inštitutu Jožef Stefan ampak se s tem področjem ne ukvarjam več. Sem scenarist, igralec in izvršni producent pri Skečoholikih in scenarist, sovoditelj oddaje “Štartaj, Slovenija!”. Scenaristično sem sodeloval tudi pri Vid in Pero šovu, Ta teden z Juretom Godlerjem, Viktorjih 2016 (teh tazadnjih), pri pisanju oglasov (Gen-i, Comshop,…) Na YT imam svoj kanal (AlešNovak), kjer občasno snemam vloge. “Neuraden” opis – Aleš Novak je stand up komik nove generacije oz. drugega, tretjega vala stand up komedije pri nas. Po izobrazbi je… eh, koga zafrkavam, sam pišem to predstavitev, tretja oseba ednine ni potrebna. Po izobrazbi sem kemijski inženir, delal sem na inštitutu Jožef Stefan ampak se s tem področjem ne ukvarjam več. Sedaj me lahko spremljate v skeč oddaji Skečoholiki in v oddaji Štartaj, Slovenija! In pa na stand up odrih širom Slovenije … no, enkrat sem nastopil tudi v Grazu.
Stand up komik Novak, je obraz oddaje Štartaj, Slovenija in je sedaj gostuje po vsej Sloveniji s starševsko komedijo Mali otroci, veliki problemi, pred tem pa z komedijo Slovenec in pol.
DAVID GORINŠEK:
Je na pol štajerc, na pol vampir, ki rad pije kri, še raje pa pir. Pravi, da ne posluša glasbe, ker si raje privošči punk-rock, uživa pa v bobipalčkah in švercanju beloruskih potnih listov.
ROK ŠKRLEP:
Stand up komik, improvizator, potepuh in človek. Ne vedno v tem vrstnem redu.Slovensko javnost je navdušil s svojo Popotniško stand up predstavo “Svetovne fore”.Rok je potepuška duša, ki vas bo tudi v teh časih, ko gremo že na Hrvaško s cmokom v grlu, peljal daleč. Z njim se odpravite na pota prekmurskih ravnic, slovenske transverzale, londonskega umora, operacije v Pragi, kazahstanskih step, indonezijskih plaž in mnogih brezpotij. Vendar ne pozabite. Ne moreš se izgubiti, če ne veš, kam greš. Slišali boste lahko tudi o “sedemmesečnem” potovanju, ki ga je po treh tednih v Iranu prekinila korona. Resnične zgodbe polne humorja in bizarnosti vas bodo zagotovo spodbudile, da boste iz omare na plano spet potegnili stare gojzarje in zaprašen ruzak.
Sej veš, smeh je pol zdravja! 😉

 

KMKC Kompleks

Lokacija

KMKC Kompleks
Koroški mladinski kulturni center KompleKS, Čečovje, Ravne na Koroškem
Spletna stran
https://www.kompleks.it

Kategorije

Datum

Dec 17 2022
Expired!

Čas

21:00