KMKC Kompleks

Organizator

KMKC Kompleks
E-pošta
info@kompleks.it
Spletna stran
http://www.kompleks.it/

Stand-up!

Z nami bodo:
L͟u͟c͟i͟j͟a͟ ͟Ć͟i͟r͟o͟v͟i͟č͟:͟ ͟
Sem Lucija Ćirović; igralka, stand-up komičarka, dramska pedagoginja, lutkarica in ventrilokvistka. Rada imam razgibano življenje, zato počnem toliko različnih stvari. Včasih celo več njih naenkrat (kar odsvetujem, ker je to dobro samo za zamujanje, utrujenost in stres). Slovenska javnost me je spoznala v seriji TV Dober Dan, od tam naprej pa me je pot vodila v različne druge TV projekte, kot so Znan obraz ima svoj glas, Na zdravje, MasterChef Slovenije. Bila sem so-voditeljica prireditve Viktorji, nastopala pa sem tudi v gledaliških predstavah ter filmih.
Pred več kot petnajstimi leti sem bila soustanoviteljica otroškega Gledališča iz Desnega žepka, v katerem nastopam, animiram lutke ter jim posojam glas (pred in po predstavi pa igram tudi gledališkega tehnika, ko nosim, sestavljam in razstavljam sceno). Moje roke vdihujejo življenje tudi likom izven gledaliških odrov – kot sta priljubljena Kakadudu in Foksner iz otroške oddaje Ribič Pepe ali moj zvesti (a tečni) spremljevalec v stand-up dvoranah petelin Coco Ch.Adel.
A͟l͟e͟n͟ ͟B͟o͟r͟i͟š͟e͟k͟:͟
Alen Borišek, ljubitelj črnega humorja. Je mnenja, da je lepo in veselo smešno že samo po sebi, zato so temne plati življenja tiste, ki potrebujejo pozornost komikov. Temne teme so namreč pogosto temne le z ene strani, pravo barvo pa pokažejo šele, ko jih pogledamo pobližje.
A͟l͟j͟a͟ž͟ ͟P͟o͟r͟e͟d͟o͟š͟:͟
Aljaž Poredoš, velik ljubitelj nogometa in humorja, še posebej črnega. Nobena tema zanj ni tabu, saj je mnenja, da se lahko iz vsake stvari nasmejimo, ker je življenje že tako ali tako preveč negativno naravnano, iz te negative pa nas lahko spravi le smeh in veliko dobre volje.

Lokacija

Ravne na Koroškem

Kategorije

Datum

Mar 31 2023
Expired!

Čas

21:00

Vstopnina

8,00€

Več informacij

Preberi več...