Narodni dom Mežica

Organizator

Narodni dom Mežica
Telefonska številka
031364544
E-pošta
info@narodnidommezica.si
Spletna stran
https://www.narodnidommezica.si/

Rudi Bučar Trio

Koncert Rudi Bučar tria bo zaradi bolezni prestavljen na nov datum: četrtek, 10. marca 2022 ob 19.30.‼️ Rezervacije vstopnic ostanejo. V kolikor se koncerta na ta dan ne morete udeležiti, prosimo za odjavo.
Za razumevanje se vam najlepše zahvaljujemo 🤗
Se vidimo na sedežih kulture 🥰
———————————————————–
Zaradi velikega zanimanja za koncert Rudija Bučarja smo se odločili, da upoštevamo vaše želje 🌠 in Rudija kar čimprej pripeljemo na oder Narodnega doma Mežica. 🤗
𝗭𝗮𝘁𝗼 𝗩𝗮𝘀 𝘃𝘀𝗲 𝘃𝗹𝗷𝘂𝗱𝗻𝗼 𝘃𝗮𝗯𝗶𝗺𝗼 𝗻𝗮 𝗸𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁 𝗥𝘂𝗱𝗶 𝗕𝘂č𝗮𝗿 𝘁𝗿𝗶𝗮, 𝗸𝗶 𝗯𝗼 𝘃 četrtek , 10. marca 𝟮𝟬𝟮𝟮 𝗼𝗯 𝟭𝟵.𝟯𝟬 𝘃 𝗡𝗮𝗿𝗼𝗱𝗻𝗲𝗺 𝗱𝗼𝗺𝘂 𝗠𝗲ž𝗶𝗰𝗮.
Rudi Bučar, istrski trubadur in večkratni zmagovalec festivalov, je diplomirani glasbenik, kitarist samouk, pevec in avtor, ki ga najprej in najbolj poznamo po istrskih ljudskih napevih, ki jih preoblači v svojstveno glasbeno preobleko. Vsestranski glasbenik je leta 2012 uspešno končal študij jazz petja in aranžiranja na Akademiji za glasbo v Trstu. Je izjemen folk glasbenik z brezhibno glasbeno interpretacijo in mojster istrske poetike. V slovenski Istri ga imajo že za svojega trubadurja; lahko rečemo, da je postal sodobna primorska legenda. Istrski trubadur, ki s svojim glasbenim ustvarjanjem že poldrugo desetletje ohranja in plemeniti istrsko kulturno dediščino se bo, z Rudi Bučar triom, koroški publiki predstavil na odru Velike dvorane Narodnega doma Mežica.
Rudi Bučar trio sestavljajo Rudi Bučar (glas, kitara), Goran Krmac (tuba, topotalnik, tamburin) in Anže Vrabec (klavir, hammond).
🎫 Vstopnice in ℹ️ informacije: www.narodnidommezica.si
Dobrodošli na sedežih kulture 🥰
Narodni dom Mežica

Lokacija

Narodni dom Mežica
Trg 4. aprila 4, Mežica
Spletna stran
https://www.narodnidommezica.si/

Kategorije

Datum

Mar 10 2022
Expired!

Čas

19:30 - 22:00

Vstopnina

20,00€