Narodni dom Mežica

Organizator

Narodni dom Mežica
Telefonska številka
031364544
E-pošta
info@narodnidommezica.si
Spletna stran
https://www.narodnidommezica.si/

RESNO MOTENI

RESNO MOTENI – gledališki abonma in izven

V četrtek, 17. 11. 2022, ob 19.30 bo na sporedu druga abonmajska predstava RESNO MOTENI (Šentjakobsko gledališče Ljubljana).

Šest popolnih neznancev, vsak s svojimi psihološkimi težavami, se nekega usodnega dne sreča v čakalnici pri svetovno znanem psihiatru, specialistu za obsesivno-kompulzivne motnje, prof. dr. Šternu. Zaradi neljubega spleta okoliščin in sploh višje sile dr. Šterna ni od nikoder, čakalnica pa se neusmiljeno polni. Prav kmalu smo priča trku generacij, družbenih slojev, verovanj in svetovnih nazorov. Kot da to še ne bi bilo dovolj, se vzdušje v čakalnici še dodatno naelektri zaradi nekompatibilnih motenj pacientov, ki počasi izgubljajo potrpljenje. Komedija Resno moteni nam kaže, kako nemočen je sodobni človek pri obračunavanju z lastnimi težavami, obsesijami in strahovi. Toda ni vse izgubljeno, saj se izkaže, da smo najmočnejši takrat, ko za trenutek pozabimo nase in se povsem posvetimo bližnjemu.

Igrajo: Tone Bertoncelj, Bojan Vister/Boris Car, Lili Bačer Kermavner, Anja Glušič, Lenka Blejec, Žiga Medvešček, Irena Mrak Krajnc/Marko Skok

Cena za izven je 20€

Informacije in nakup vstopnic: www.narodnidommezica.si

 

Dobrodošli na sedežih kulture!

Narodni dom Mežica

Lokacija

Narodni dom Mežica
Trg 4. aprila 4, Mežica
Spletna stran
https://www.narodnidommezica.si/

Kategorije

Datum

Nov 17 2022
Expired!

Čas

19:30 - 21:00

Vstopnina

20,00€