KMKC Kompleks

Organizator

KMKC Kompleks
E-pošta
info@kompleks.it
Spletna stran
http://www.kompleks.it/

PUNKROCK X-MAS 🖤

Zaključek leta 2022 v stilu –> PUNKROCK X-MAS
PusPusPus
PusPusPus so punk rock trio, ki bazira v Kranju in na glasbeno sceno prinaša svež veter novega vala punkrocka, ki pa je sestavljen iz medžanerskih okusov.S hitrimi komadi, spreminjajočimi se ritmi, spevnimi vokalnimi linijami, gate trgajočimi solažami in ostalimi začimbami se brez skrbi, za vsakega, ki ima v sebi kaj življenja, najde nekaj s čimer se lahko poistoveti. Za lepo simfonijo skrbijo: Simon Kranjčan na vokalu in strunski princesi, Janže Šilc na vokalu in princu nizkih tonov ter Luka Rener na ritmičnih temeljih cesarstva.
RAFUDA
je štiričlanska zasedba iz Slovenj Gradca, katere začetki segajo v leto 2017, ko je zasedba še preigravala coverje zasedbe Misfits pod imenom Beerfits. Kasneje so se fantje odločili, da bodo začeli z avtorsko glasbo. V letu 2020 je bil izdan EP z naslovom Worst of, lansko leto pa je skupina po menjavi bobnarja pričela ustvarjati povsem nov material, katerega boste lahko premierno slišali, v kratkem pa načrtujejo tudi snemanje novega EP-ja. Stilsko se fantje opredeljujejo kot LGBTQN + punk ‘n’ roll. Zasedbo sestavljajo:
Jure Pohovnikar – vokal
Severin Kristan – kitara
Rok Čoderl – Bas kitara
Luka Paradiž – bobni
SPY ABUSE
prihajamo iz Raven na Koroškem. Obstajamo kot frendi že dolga leta, kot bend pa od 2020. Splet okoliščin nas je združil iz različnih skupin in glasbenih ozadij. Prej smo igrali v Ugrizni se, Thraw, Pogrešana Kvaliteta, Tomato Punx,… sedaj pa smo združili moči in ustvarli nek zlorablen vohunski bend. Špilamo hardcore punk z različnimi primesmi, zato se ne radi neki preveč opredeljujemo. Lahko bi rekli, da ob slabem vremenu žgemo nek 80s hardkor, že na meji crossoverja, ob lepem vremenu pa nam zadiši tut kak zgodnji 90s skejt pank, sej še sami nismo ziher. Aprila 2020 smo posneli naš prvi DIY album »Palyhard,« Septembra 2022 pa EP »Self Evident.« Oba lahko čujete na bandkempu (https://spyabuse.bandcamp.com/releases) alpa vidite na youtubu. Se vidimo na in pod odru, isto pa velja za šank.
SMACKED
Štiričlanska koroško-primorska naveza formirana aprila 2022 preigrava garažni punk-rock. Trenutno snemajo prvenec, ki bo ugledal luč sveta januarja 2023. Njihova glasba je melodična, energična in brezkompromisna. Skratka šus v čelo!
Člani:
Žan -kitara
Andraž -bobni
Klemen – bas kitara
Matija –vokal
https://www.facebook.com/smackedband/
Vstopnina: 5 eur
KMKC Kompleks

Lokacija

KMKC Kompleks
Koroški mladinski kulturni center KompleKS, Čečovje, Ravne na Koroškem
Spletna stran
https://www.kompleks.it

Kategorije

Datum

Dec 23 2022
Expired!

Čas

21:00