Domov Dogodki - Koroška dogaja Kultura Otvoritev izobraževalne platforme: ValoreSchool
Valore School

Organizator

Valore School
E-pošta
info@valoreschool.com

Otvoritev izobraževalne platforme: ValoreSchool

Z največjim veseljem in ponosom vas vabimo na poseben dogodek, na otvoritev izobraževalne platforme ValoreSchool, ki bo v sredo, 26. oktobra 2022, ob 18. uri v Kulturnem domu Slovenj Gradec.
ValoreSchool bo predstavljala zakladnico znanja, naših izkušenj ter informacij, ki jih želimo predati tako posameznikom in družbi kot tudi ljudem, ki želijo v sebi prebuditi podjetnika.
Otvoritev ValoreSchool bo slovensko – hrvaški BREZPLAČEN dogodek, saj je zasnovana za uporabnike na obeh straneh meje. Platforma s svojimi bogatimi vsebinami ovrže prepričanje, da je svet financ zapleten, hladen in rezerviran le za premožnejše. Želimo, da se na dogodku o tem prepričate tudi sami.
Potek dogodka:
17:30 – Sprejem gostov
18:00 – Uradni del programa z omizjem gostujočih podjetnikov iz Slovenije in Hrvaške ter otvoritev ValoreSchool
19:20 – Druženje udeležencev, poslovno mreženje in pogostitev
Dogodek bodo popestrili: kantavtor Adi Smolar, ženska vokalna skupina Nova in harmonikarski orkester glasbene šole Nejca Kresnika
Čeprav je dogodek brezplačen, vas zaradi organizacijskih namenov prosimo, da se na dogodek prijavite preko telefonske številke 041 482 727 (Katja). Rok za prijavo je do 24. oktobra 2022. Število mest je omejeno, zato se čim prej prijavite.

Lokacija

Kulturni dom Slovenj Gradec
Kulturni dom Slovenj Gradec, Francetova cesta, Slovenj Gradec

Kategorije

Datum

Okt 26 2022
Expired!

Čas

18:00