Krog življenja

  1. KROG ŽIVLJENJA

bo tokrat 26.5.2022- 27.5.2022 ozaveščal o raku prebavil in Grajski park na Ravnah na Koroškem bo spet zaživel v upanju na lepši in bolj zdrav jutri.

Začeli bomo s tiskovno konferenco, kjer bomo opozorili na problematiko raku prebavil.

Ob 17.00 se bomo ekipe podale na 24 urno odisejado po Grajskem parku in začele skupno pot do končne zmage. Seveda bodo pa našo pot pospremili številni spremljevalni dogodki.

V petek bomo tako na platoju pred Koroško osrednjo knjižnico dr. Franca Sušnika prisluhnili članu društva Dennisu Malačiču in njegovemu popotovanju po El Caminu ob 18.00 . Zvečer bo za zabavo v šotoru pred DTK-jem poskrbel ansambel Rosa.

V soboto bo dogajanje v Grajskem parku še bolj pestro in zanimivo. Začeli bodo najmlajši in sicer otroci z nogometnim turnirjem U-11, ki se bodo med sabo pomerili za medalje, pokale in vstopnice za reprezentančno nogometno tekmo. Nadaljevali bomo s predavanjem o zdravi prehrani. Dr. Feelgood nam bo na svojstven način razložil pomen zdrave prehrane in zdravega načina življenja. Šotorsko dogajanje bomo v soboto začeli ob 15.00 in sicer bosta naše smejalne mišice raztegnila Gašper Bergant in Aleš Novak. Ob 17.00 bomo zaključili pot, prešteli kroge in upali, da je vsem prijavljenim ekipam uspelo zaključiti Krog življenja. Za zaključno zabavo bo poskrbel Vili Resnik.

Društvo OnkoMan bo že četrtič na Ravnah na Koroškem izvedlo Krog življenja.

Datum dogodka je 26.5.-27.5.2023. Dogodek vedno nosi tudi dobrodelno noto in tudi letos ne bo nič drugače. Medtem ko bomo ekipe hodile 24 ur pa se bodo na dogodku izvedle številne aktivnosti kot so temeljni postopki oživljanja, predavanja o zdravi prehrani, za stand up bosta poskrbela Gašper Bergant in Aleš Novak, za glasbo bodo poskrbeli ansambel Rosa in Vili Resnik, v knjižnici pa boste lahko poslušali potopisno predavanje o El Caminu v izvedbi Dennisa Malačiča.

Lokacija

Ravne na Koroškem

Kategorije

Datum

Maj 26 - 27 2023
Expired!

Čas

Cel dan

Več informacij

Preberi več...