Domov Dogodki - Koroška dogaja Šport Kolesarski kamp VIDA PERŠAKA
ZKŠTM Ravne na Koroškem

Organizator

ZKŠTM Ravne na Koroškem
Spletna stran
http://www.zkstm.si

Kolesarski kamp VIDA PERŠAKA

Kolesarski kamp Vida Peršaka te vabi! 🚴
✅ Kolesarjenje v Bike Park Poseka
✅ Športne aktivnosti v športnem centru Ravne
✅ Nočitve v Hostel Punkl
✅ Spremstvo izkušenih gorsko kolesarskih vodnikov
✅ NOVO! Vožnja z vlečnico Easyloop system na vrh Bike parka Poseka!
➡ 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌 𝐊𝐀𝐌𝐏𝐀 ⬅
V treh dneh boste dodobra spoznali mogočne koroške gozdove, uživali v lepih razgledih ter nenazadnje tudi dobri kolesarski družbi. Spoznali in naučili se boste gorsko-kolesarskih prvin pod strokovnim vodstvom izkušenih vodnikov in animatorjev. Na vas nestrpno čakajo nepozabni kolesarski izleti. Nekatere ture bomo popestrili tudi s peš vzponi na bližnje vrhove oz. oglede naravnih znamenitosti.
Ob druženju na kolesih vam bodo na voljo različne spremljajoče aktivnosti (organiziran ogled mesta Ravne z ogledom grajskega parka, kolesarjenje do Prežihove bajte, kopanje v mestnem kopališču, obisk kina, družabni večeri – karaoke, dodatne športne aktivnosti na igriščih v športnem centru Ravne (v obsegu 500 m), odbojka na mivki, košarka, nogomet, badminton, strokovne delavnice s področja gorskega kolesarstva (osnove tehnike vožnje, osnove servisiranja koles, oprema gorskega kolesarja, načrtovanje kolesarskih tur, uporaba prve pomoči …).
Nameščeni boste v športnem centru Ravne v mladinskem hotelu Punkl, prvem slovenskem mladinskem hotelu, ki je zasnovan v skladu z naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice kot arhitekturno samosvoja nizkoenergijska lesena gradnja. Kolesarske dogodivščine se lahko pričnejo. Vse dni se boste gibali v Geoparku Karavanke, ki je pod Unescovim okriljem in je prvi geopark v Sloveniji in prvi čezmejni geopark (v Sloveniji in Avstriji). Kolesarili boste tudi na območju, ki bo v oktobru 2020 ponovno gostilo svetovno enduro serijo, elitno tekmovanje najboljših gorskih kolesarjev sveta.
➡ 𝐏𝐎𝐆𝐎𝐉𝐈 𝐙𝐀 𝐔𝐃𝐄𝐋𝐄𝐙̌𝐁𝐎 ⬅
Starost: kamp je namenjen otrokom od 10. do 18. leta starosti. Kolesarski del programa je prilagojen znanju in pripravljenosti udeležencev. Osnovni predpogoj je dobra fizična pripravljenost. (Če je vaš otrok mlajši, nas kontaktirajte.)
Oprema: udeleženci morajo imeti tehnično brezhibno gorsko* kolo s profiliranimi gumami in drugo osebno opremo, ki zagotavlja varno kolesarjenje (čelada, rokavice, kolesarska oblačila idr.). Seznam potrebne opreme bodo udeleženci dobili po prijavi na tečaj.
Omejitve: zaradi kvalitetne izvedbe programa in treningov je ŠTEVILO MEST OMEJENO zato pohitite s prijavo!
➡ 𝐂𝐄𝐍𝐀 𝐊𝐀𝐌𝐏𝐀 ⬅
CENA: 199,00 EUR / osebo (pri minimalno 20 osebah)
Cena vključuje: 2-krat polni penzion v mladinskem hotelu Punkl, zaključno kosilo ob skupnem druženju – piknik, uporaba Bike parka Poseka, uporaba Easyloop sistema (z vlečnico na vrh parka), 3-krat obisk mestnega kopališča, uporabo zunanjih igrišč v športnem centru Ravne, uporaba doživljajskega parka Poseka, osnovno nezgodno zavarovanje udeležencev, foto spomine, spominsko majico in podpisan bidon Vida Peršaka, spremstvo izkušenih gorsko-kolesarskih vodnikov in inštruktorjev, spremstvo animatorjev, učenje tekom kampa, stroške organizacije.
Možna doplačila: možnost dnevnega bivanja (150,00 EUR na osebo), izposoja koles, stroški prevoza na kamp Vida Peršaka, dodatne vstopnine in ogledi.
Zaradi organizacije je predhodna najava obvezna. Možnost samo dnevnega bivanja!
➡ 𝐏𝐑𝐈𝐉𝐀𝐕𝐀 ⬅
Prijave zbiramo na telefon
📞 031 648 088 ali na e-mail
📧 timi@zkstm.si
📧 info@visitravne.com

Lokacija

Hostel Punkt
Gozdarska pot 18, Ravne na Koroškem

Kategorije

Datum

Jul 17 - 19 2022
Expired!

Čas

12:00 - 16:00