Domov Dogodki - Koroška dogaja Drugo Šport Dobrodelni športni dogodek – turnir v malem nogometu
Spotur

Organizator

Spotur
E-pošta
info@spotur.si
Spletna stran
https://www.spotur.si

Dobrodelni športni dogodek – turnir v malem nogometu

MESTO GLASNIK MIRU POMAGA UKRAJINI! DOBRODELNI ŠPORTNI DOGODEK – TURNIR V MALEM NOGOMETU

V nedeljo, 10. 4. 2022, ob 16. uri, bo v Športni dvorani Slovenj Gradec potekal DOBRODELNI ŠPORTNI DOGODEK – TURNIR V MALEM NOGOMETU, na katerem bodo sodelovali znani koroški športniki, kulturniki, gospodarstveniki, župani in predstavniki lokalnih skupnosti, javnih institucij in drugi. V spremljevalnem programu bodo sodelovali koroški glasbeniki kot so Milan Kamnik in Dunja Vrhovnik in športni gostje.

Dogodek bo namenjen zbiranju humanitarne pomoči za prebivalce Ukrajine.

V materialni obliki lahko pomoč dostavite v avlo Športne dvorane Slovenj Gradec, vsak dan med 8.00 in 18.00 uro, še posebej pa v času dobrodelnega dogodka. Najbolj se trenutno potrebuje nepokvarljiva hrana in otroška hrana, sanitarni material, plenice, higienski pripomočki, čistila.

Pomoč v obliki finančnega prispevka na prehodni humanitarni račun (Lions klub Slovenj Gradec): TRR: SI56 0485 1000 1298 491 (namen plačila: Ukrajina); v času dobrodelnega dogodka boste lahko finančni prispevek oddali osebno v avli Športne dvorane.

Vljudno vabljeni, da se dogodka udeležite v čim večjem številu in s tem pomagate prebivalcem Ukrajine, ki se vsak dan soočajo z grozotami vojne. SKUPAJ smo MOČNEJŠI – za Ukrajino!

DOGODEK BO TUDI V ŽIVO PRENAŠAN NA FACEBOOK STRAN SPOTUR, MO SLOVENJ GRADEC IN KOROŠKE NOVICE.

Lokacija

Športna dvorana Slovenj Gradec
Športna zveza Slovenj Gradec, Kopališka ulica, Slovenj Gradec

Kategorije

Datum

Apr 10 2022
Expired!

Čas

16:00 - 18:00