Domov Dogodki - Koroška dogaja Glasba BOOM LIVING ROOM vol. 12
KMKC Kompleks

Organizator

KMKC Kompleks
E-pošta
info@kompleks.it
Spletna stran
http://www.kompleks.it/

BOOM LIVING ROOM vol. 12

Po dolgem času prihajamo v Kompleks na Ravnah na Koroškem. 4.11 bosta, spodaj opisana, člana predstavila svoj prvi projekt z naslovom 2380.
PREDSTAVITEV ALBUMA – 2380
ADDICT
Addict, večini znan kot Tamše, je stari borec hip hop glasbe na Koroškem. Njegovi začetki ustvarjanja segajo v začetke njegovih najstniških let in je ustvarjal ter sodeloval z raznimi underground izvajalci na Koroškem kot tudi z nekaj zunanjimi izvajalci. Kljub ogromno posnetih komadov sam še ni izdal mixtejpa ali albuma in bo 2380 njegov prvi izdelek, tako kot Witto-nov, s katerim sta združila moči za ta projekt. V preteklih letih je ustvarjal boombap in gangsta rap komade, v sodelovanju s soavtorju tega projekta pa je začel delati komade s pridihom novo dobnih stilov.
WITTO
“Witto” je mladi raper iz Slovenj Gradca in je v zadnjem letu izdal 3 komade Streetlife, Pogled na svet ter Moje mesto kateri se je kar dobro prijel med vsemi generacijami in je za enkrat njegova uspešnica. Njegov stil je raznolik, boombap, g funk, modern west coast, uk drill, trap.
Gosta;
SLICK
Tomaž Slick aka Tamzinho aka Dorian smith aka Slickmeister, velenjski reper, ki ustvarja pod založbo wudisban, znan predvsem po zahtevnih shemah in prečudovito ekspresivnih besedilih prihaja v Ravne na Koroškem predstavit svoj ustvarjalni prvenec – album z naslovom sveža plat. Na albumu se Slick popolnoma preda svojim občutkom in s prepričljivo iskrenostjo predstavi poslušalcu svojo dušo. Točno to lahko pricakujete 4.11., kjer vas čaka nepozabna izkušnja. Slick je s svojim prvim albumom in mnogimi nastopi po Sloveniji dokazal da imamo lahko komade, ki kljub svoji introspektivni naravi uspejo vse prisotne postaviti na noge. Pohvale njemu in njegovemu umetniškemu prvencu prihajajo iz vseh strani. Od emkeja, masayah, gheta, mrigo in Ivca in se mnogih drugih. Če si v dvomih, se pridi prepričat, 4.11 v Kompleks. Mogoče pa rabiš svežo plat v življenju.
VORDA
VorDa je raper iz Logatca, ki je v zadnjih 4 letih izdal 3 solo albume, 2 EP-ja in 1 mixtape.
Z njim prihaja tudi Kej Dou, raper in producent iz Domžal.
Člana ekipe Labirint Crew delujeta pod svojo lastno neodvisno založbo Labirint Records, in predstavljata raznolike trde oldschool boom bap ritme, liricizem, hip-hop kulturo in poosebljene texte v katere prenašata svoj pogled na svet.
Skupaj sta na dan spravila album Pravila Igre in veliko število uspešnih singlov kot so “Minusi Na Kupu”, “Maraton”, “Toto Riina”, “Labirint”, itd.
Za ogrevanje bodo poskrbeli člani Dnevne sobe studio.
LOKACIJA x Mladinski Zavod Kompleks, Čečovje 5, Ravne na Koroškem
DATUM x 4.11.2022
ZAČETEK x 20.20

RAP-RAZPORED x
20.30-21.30 JAM in DRUŽENJE
21.30-22.00 WARM UP ( Ivč, Deyf in Čiko )
22.00-23.00 GOSTA Slick

KMKC Kompleks

Lokacija

KMKC Kompleks
Koroški mladinski kulturni center KompleKS, Čečovje, Ravne na Koroškem
Spletna stran
https://www.kompleks.it

Kategorije

Datum

Nov 04 2022
Expired!

Čas

19:15