❤IZBEREM SEBE❤

Dogodek je brezplačen – a klikni na tickets, da se prijaviš.
Biti mama je nekaj najlepšega, a tudi nekaj najtežjega, kar se tiče vzgoje, saj smo mame otrokom nesebično na voljo 24/7 in zato večkrat nehote pozabimo nase. 👩❤
S tem ni nič narobe, a smo mnenja, da si vsaka mama mora vzeti čas zase, zadihati, narediti nekaj koristnega zase, saj verjamemo v to, da kakor se počuti mami, tako se bo počutila vsa družina.
⚖POMEMBNO JE RAVNOVESJE⚖
Uravnotežena prehrana, gibanje in iskanje ravnovesja v tem norem tempu je danes pravi čudež. Veliko katera mami je po delu in igranju z otroki preutrujena za vadbo, za skrb zase, kar razumemo, a naj ti povemo, da ne rabi biti tako.
DRAGA MAMI!
V želji, da se posvetiš sebi, svoji biti, si vzameš čas zase, najdeš čas za uravnoteženo prehrano in gibanje, ki vključuje prave vaje zate. Zate, ki si mami.
V ta namen, da se po prejetem šopku svojih otrok čez dan, zvečer posvetiš sama sebi, te vabim na dogodek Jaz mami – IZBEREM SEBE.
Govorile bomo o uravnoteženi prehrani in pomembnosti gibanja za lažji vsak dan, za dan brez neprijetnih bolečin v hrbtenici in za dneve brez uhajanj in šibkega medeničnega dna ter izvedle kratko do 10 minutno vadbo za zdravo hrbtenico.
Prav tako boš
IZVEDELA VSE O:
🎀zdravem načinu prehranjevanja
🎀pomembnosti gibanja skozi menstrualni cikel za lažji vsak dan
🎀pomembnosti prave izbire treninga
🎀katere vaje ti kot mama mamici priporočam in zakaj
🎀pomembnosti okrevanja po CR in posledica zanemarjanja krepitev mišice medeničnega dna
🌸pomembnosti strukturnega ravnovesja in simetrije telesa po porodu, še posebej po carskem rezu (CR)
🌸obravnavi brazgotin po CR
IZBEREM SEBE ne pomeni da si sebična, pomeni, da si VZAMEŠ ČAS ZASE in se POSVETIŠ SAMA SEBI.
DOGAJANJE NA DOGODKU👇
🌸O uravnoteženi prehrani skozi menstrualni cikel, ki je vrtiljalk hormonov, bo spregovorila diplomirana biologinja in magistra mikrobiologije, Maja Pečovnik, ki je prav tako AFP prehranska svetovalka in osebna trenerka.
🌸Vadbeni del prepuščamo diplomirani športni trenerki, osebni trenerki za ženske, Nataliji Kotnik – Mami v taktu, ki bo spregovorila o pravilni izbiri treninga za mamice, ki spodbujajo krepitev mišic medeničnega dna in celotno telo.
🌸Nuša Kamnik, diplomirana delovna terapevtka, terapevtka in Bownova terapevtka iz Terapevtske storitve NUSHY bo predavala o pomembnosti strukturnega ravnovesja in simetrije telesa po porodu: obravnava brazgotine po CR.
Na koncu 45-minutnega sedenja bomo naredile DIHALNE VAJE in RAZTEZNE VAJE ZA HRBTENICO (stoje, ne rabiš športne opreme).
ŽELIMO TE RAZVAJATI
In dovoli, da te.❤
Kategorije

Datum

Mar 21 2023
Expired!

Čas

17:30 - 19:30

Več informacij

Preberi več...